Neurosonic- hoidot nyt Volaressa!

30.11.2023

Neurosonic- hoidot nyt Volaressa!

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Teknologia ohjaa käyttäjänsä mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu.


Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.


Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.


Neurosonic- divaani sijaitsee hoitohuoneessa, jossa sinulla on mahdollisuus rauhassa nauttia hoidosta. Varaa paikkasi varaimen kautta, peruutusehto 8h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta/myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan hoidon hinta. Saavuthan paikalle noin 10min ennen varattua aikaa.

Hoitojen pituudet ovat 20-25min, hinta 16€/kerta ja 35-40min, hinta 22€/krt. Varaimella kaikki ajat on merkitty 45min mittaisiksi. Voit kuitenkin paikanpäällä päättää hoidon pituuden ja maksaa käyntisi. Jonna auttaa sinua valitsemaan sopivan hoidon.

Syksyllä vakioasiakkaillemme (omaat voimassaolevan sarjakortin liikuntapalveluihin)  Neurosonic- hoidot etuhintaan. Kaikki hoidot 20-40min 12€/krt.

 

15.05.2024SYKSYN 2024 OHJELMA
25.01.2024LAITEPILATES nyt Volaressa!
30.11.2023Neurosonic- hoidot nyt Volaressa!