Tilaustunnit

Järjestämme yrityksille ja työporukoille räätälöityjä tutustumistunteja, säännöllisiä viikkotunteja, rentoutusharjoituksia, sekä hyvinvointiluentoja stressistä, terveellisestä ravinnosta jne. Studiolla on myös mahdollisuus järjestää pienelle porukalle (noin 8-12 henkilöä) tarjoilua ja oleilua viihtyisässä lounge-tilassamme.

Urheiluseuroille tarjoamme lisäksi tunteja tukemaan omaa lajia. Esimerkkinä kehonhuoltoa foamrollerilla tai Yin Joogaa. Air Joogaa voidaan puolestaan käyttää keskivartalon vahvistamiseen, tasapainon, kordinaation ja liikkuvuuden lisäämiseen.

Järjestämme yksityistunteja tilauksesta myös ystäväporukoille, polttareihin ja syntymäpäiviin. Suosittuja tunteja ovat ilmajoogatunnit lempeästi huoltaen tai vauhdikkaammin liinalla leikitellen, rentouttava ja rauhoittava Yin Jooga tai vaikkapa kupliva skumppajooga. Kysy tarjousta!

Nuorille (alkaen 10 v.) järjestämme mukaansatempaavia Air Akrobatia -synttäreitä. Mukaan mahtuu 14 osallistujaa ja jos ryhmän koko on noin 10 tai alle, voi viihtyisää lounge-tilaamme vuokrata harjoituksen jälkeen herkutteluhetkeen omilla eväillä.