Jooga

Yin Stress Less Jooga (lämpö)

Yin Jooga on joogasuuntaus, joka on saavuttanut suuren suosioin nykymaailman kiireisessä elämänrytmissä. Yin jooga on rauhallista, pääosin ilman lihasvoimaa tehtävää joogaa, jossa avataan erityisesti runsaasti sidekudosta sisältäviä alueita, kuten lantioita ja alaselkää.

Yin Stress Less tunnilla kaikki liikkeet tehdään lattian tasalla, pääosin makuultaan, jolloin stressi tasoa laskeva hermosto saa mahdollisuuden aktivoitua. Liikkeiden tueksi asetellaan apuvälineitä, kuten joogatiiliä, bolstereita tai huopia, jotta liikkeen voi tehdä mahdollisimman vapaana lihasjännityksistä, mutta kuitenkin sopivaa venytystä asennossa aistien. Lempeiden restoratiivisten (palauttavien) asentojen ensisijainen tavoite on saada harjoittaja rentoutumaan. Lämpö lisää rentoutumisen tunnetta kehossa ja tekee harjoituksesta entistä nautinnollisemman. Harjoituksen kesto 75 min.


Vuodenaika Yin & Yang jooga 70min (lämpö)

(tuntikuvaus tulossa pian!)


Flow Jooga (lämpö)

Harjoitus sisältää kehoa avaavia, sekä lempeästi lihaksia vahvistavia liikkeitä ja sarjoja, jotka tehdään rauhallisesti ja virtaavasti hengityksen tahdissa. Harjoitus päätetään venytyksiin ja rentoutumiseen. Kesto 60min.

Aamuflow

Aamujooga herättää niin kehon kuin mielen tulevaan päivään. Harjoitus sisältää kehoa avaavia, sekä lempeästi lihaksia vahvistavia liikkeitä ja sarjoja, nostaen sopivasti energiatasoja päivään. Harjoitus päätetään venytyksiin ja rentoutumiseen. Harjoitus sopii hyvin myös vasta joogaan tutustuvalle harjoittajalle. Harjoituksen kesto 60 min.


Cardio Jooga

Cardio Jooga on oman kehon painolla tehtävä tehokas harjoitus, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa, sekä vahvistaa myös hapenkuljetuselimistöä.
Tunti koostuu alkulämmittelystä ja sykettä nostattavasta liikesarjasta. Harjoitus päätetään palauttaviin venyttelyihin ja loppurentoutumiseen. Tällä harjoituksella voit kohottaa jooga kuntoasi, mutta sopii hyvin myös harjoitukseksi ilman jooga taustaa olevalle. Harjoituksen kesto 60 min.