Ohjeet

Ovet avataan noin 15 min. ennen tunnin alkua ja suljetaan tunnin alkaessa - saavuthan ajoissa paikalle. Liiketilan edessä on parkkipaikkoja, jotka käytettävissä klo 16.00 jälkeen (8-16 varattu Villatehtaalle). Myös kauppakeskus Willan parkihalli on vieressä käytettävissä. Puhelin on hyvä laittaa äänettömälle ja jättää salin ulkopuolelle tai kotiin.

Lainatessasi salin mattoa muistathan puhdistaa käyttämäsi matto desinfiointiaineella, joka sijaitsee mattojen vieressä. Studiossa voi käyttää myös omaa mattoa. Oma pyyhe on hyvä olla mukana suojaamassa mattoa ja käytössä olevia välineitä.

Muistathan tehdä harjoituksia kehoasi kuunnellen ja kunnioittaen.

Kerrothan ohjaajalle, jos terveydentilassasi on jotain huomioitavaa. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Huomioithan, että studiolla ei ole suihkuja, eikä erillistä pukuhuonetta miehille ja naisille.

Air joogan kohteliaisuus ja turvallisuusohjeet :

Pukeudu polvitaipeet peittäviin ihonmyötäisiin housuihin ja pitkähihaiseen paitaan, varustaudu myös puhtailla sukilla. Huomioithan herkän silkkiliinan riisumalla korut ja sitomalla pitkät hiukset poninhännälle ilman pinnejä. Varmistathan myös, että asussasi ei ole esim. vetoketjuja. Puhdista myös meikit kasvoiltasi ja vältä parfyymin käyttöä.

Ilmajoogaan osallistumista on harkittava tai sitä ei suositella mikäli sinulla on:

  • vakava verenpainetauti
  • silmänpainetauti
  • akuutti välilevyn tyrä
  • tai olet raskaana