Ohjeet

Ovet avataan noin 15 min. ennen tunnin alkua ja suljetaan tunnin alkaessa - saavuthan ajoissa paikalle. Liiketilan edessä on parkkipaikkoja (60min parkkioikeus). Alapihalla on 2h paikkoja ja toki voi jättää edellisen paikkamme parkkialueelle Villantehtaan edustalle klo 16.00 jälkeen sekä viikonloppuisin. Hyviä vaihtoehtoja auton pysäköimiseen on Hämeenkadun varrella aivan puiston vieressä. Myös kauppakeskus Willan parkihalli on vieressä käytettävissä.

Puhelin on hyvä laittaa äänettömälle ja jättää salin ulkopuolelle tai kotiin. Pidetään sali yhdessä viihtyisänä ja otetaan matolle vain tarvittavat välineet. Vaatteita ja tavaroita voi säilyttää eteisessä tai perällä olevassa pukuhuoneessa. Ovet suljetaan harjoituksen ajaksi, joten tilassa on vain kanssaharjoittelijat.

Lainatessasi salin mattoa muistathan puhdistaa käyttämäsi matto desinfiointiaineella, joka sijaitsee mattojen vieressä. Studiossa voi käyttää myös omaa mattoa. Oma pyyhe on hyvä olla mukana suojaamassa mattoa ja käytössä olevia välineitä.

Studiossa on käytössä 1 suihku, pukuhuone naisille ja miehet saavat käyttää hoitohuoneen tilaa vaatteiden vaihtoon.

Muistathan tehdä harjoituksia kehoasi kuunnellen ja kunnioittaen.

Kerrothan ohjaajalle, jos terveydentilassasi on jotain huomioitavaa. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan.

Air joogan kohteliaisuus ja turvallisuusohjeet :

Pukeudu polvitaipeet peittäviin ihonmyötäisiin housuihin ja pitkähihaiseen paitaan, varustaudu myös puhtailla sukilla. Huomioithan herkän silkkiliinan riisumalla korut ja sitomalla pitkät hiukset poninhännälle ilman pinnejä. Varmistathan myös, että asussasi ei ole esim. vetoketjuja. Puhdista myös meikit kasvoiltasi ja vältä parfyymin käyttöä.

Ilmajoogaan osallistumista on harkittava tai sitä ei suositella mikäli sinulla on:

  • vakava verenpainetauti
  • silmänpainetauti
  • akuutti välilevyn tyrä
  • tai olet raskaana