Air Jooga

Katosta roikkuva, vyötärön korkeudella oleva silkkiliina jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tämän vuoksi pääsemme tekemään haastaviakin asentoja turvallisesti (mm. käsilläseisonta).

Ilmajooga huoltaa ja vahvistaa kehoa ainutlaatuisella tavalla ja on erinomainen apuväline mm. lieviin selkävaivoihin. Lisäksi ilmajoogalla voi parantaa ryhtiä, tasapainoa ja kehontuntemusta, sekä lisätä ylävartalon puristusvoimaa. Pää alaspäin tehtävät riipunnat ovat monien mielestä ilmajoogan suola. Ilmajooga on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta ja siksi on myös todella hauskaa ja antaa näin perinteiselle harjoittelulle uutta pilkettä.

Ensi kertaa ilmajoogaan tutustuvalle suosittelemme Air Smooth -tuntia. Volare järjestää myös säännöllisesti Air joogan alkeet Workshoppeja, joista saat hyvän alun tähän ihastuttavaan lajiin. Tule, koe ja ihastu!

Air Basic

Air Basic -tunnin harjoitukset lisäävät kehon liikkuvuutta ja venyvyyttä ja sisältävät aina fyysisemmän osion vahvistamaan kehoa, kuten käsien, selän ja keskivartalon voimaa.

Air Flow

Air Flow -tunti on asanoiltaan astetta haastavampi ja fyysisempi kuin Air Basic, sekä sisältää myös akrobaattisempaa vivahdetta ja sopii näin jo perusriipunnat omaavalle ilmajoogille, joka haluaa enemmän haastetta harjoitukseensa.

Air Power

Air Power on ilmajooga liinoilla tehtävä harjoitus, jossa keskitytään lihaskunnon lisäämiseen. Teemme erityisesti keskivartaloa vahvistavia liikkeitä, sekä myös lisäämme kestävyyttä ja voimaa käsiin, selkään ja jalkoihin.

Air Smooth

Air Smooth -tunnilla keskitytään enemmän liikkuvuutta ja venyvyyttä lisääviin liikkeisiin. Tunti rytmiltään rauhallinen ja myös pidemmän loppurentoutumisen vuoksi erinomainen palauttamaan kehoa ja mieltä. Sopii hyvin myös ensikertaa lajia kokeilevalle. Harjoituksen kesto 60 tai 75 min.