Kurssit ja tapahtumat

Kevään 2018 aikana järjestämme oheisia kursseja ja tapahtumia

Fasciat vapaiksi kehonhultoharjoitus:

La 24.3 Klo 10-12.00, hinta 20€

Teemme perusteellisen huollon keskittyen tämän kertaisessa harjoituksessa ylävartaloon. Käytämme niin rullaa, fascia palloa kuin Gua sha-krapaa avaamaan kehoomme kertyneitä tukkeumia ja jumeja. Opit samalla käyttämään monipulisesti näitä välineitä ja saat tietoa lihaskalvoista, niiden merkityksestä ja kuinka niistä pitää huolta.


Yin joogaa liinoilla ja äänimalja rentoutus

Ma 2.4 (2.pääsiäsipäivä) Klo 14.30-16.45, Hinta 25€

Workshop: Air Joogan alkeet
La 7.4.2018 klo 10-12.00 Hinta 25 €

Tällä workshopilla pääset tutustumaan ilmajoogan
saloihin. Opit kädestä pitäen turvallisesti ohjattuna perusriipunnat, liinan
käytön niin venytyksissä, voimaliikkeissä kuin liikkuvuuden lisäämisessäkin.
Kahden tunnin johdatuksella saat jo hieman enemmän tuntumaa liinaan ja tästä on
hyvä aloittaa uusi ihastuttava harrastus ja siirtyä mukaan viikkotunneille.

Workshop: Air Joogan jatko

La 14.4.2018, Klo 10-12.00, Hinta 25€

Tällä kurssilla opit lisää ilmajoogan tunneilla käytettävistä tekniikoista, pääset haastamaan itseäsi fyysisesti ja saat varmuutta vaativimmissa liikkeissä siihen kuinka liinaa asetellaan kehoa vasten. Tervetuloa niin kokeneet ilmajoogit kuin innokkaat vähemmän lajin parissa olleet! Tämän kurssin jälkeen on helppoa siirtyä haastavimmillekin viikkotunneille mukaan.

Lapsi (n.7-11v) + aikuinen Air jooga

La 7.4 sekä La 14.4.2018 Klo 12.30-13.30, Hinta 20€ (aik.+lapsi)

Tule viettämään yhteistä aikaa lapsesi kanssa ja nauttimaan ilmajoogan hyvää tekevästä vaikutuksista. Molemmilla on oma liina, jolloin molemmat pääsevät tekemään samanaikaisesti, mutta aikuinen voi olla auttamassa tarvittaessa "temppuilu" osioissa. Mukaan mahtuu 6 paria.


Yin Detox & Relax pitkä aamuharjoitus

Su 8.4 Klo 10-12.30, Hinta 25€

Anna itsellesi hyvinvointiasi eheyttävää aikaa; Tule rentoutumaan ja huoltamaan ruoansulatuselimistöäsi luonnollisella tavalla.Harjoituksessa teemme rauhallisia liikkeitä ja venytyksiä, jotka stimuloivat sisäelimien toimintaa, rentouttavat vatsan aluetta ja näin suolisto voi toimia paremmin. Avuksi tähän käytämme liikkeitä Air Joogasta ja Yin Joogasta. Puhdistavalla hengitysharjoituksella sisäelimemme saavat hierontaa kiihdyttäen näin ruoansulatuselimistön toimintaa.Teemme harjoituksen yhteydessä myös hemmottelevan suklaameditaation; pysähdymme näin hetkeksi tietoisen syömisen äärelle. Olemalla läsnä, käyttäen kaikkia aistejamme ruokaillessamme voimme lisätä hyvää oloa itsellemme myös kiireen keskellä.Harjoitus päättyy ohjattuun loppurentoutumiseen oman valinnan mukaan, joko liinan sisällä tai lattialla huovan alla leväten.Hintaan sisältyy Detox - tee, jota voi halutessaan nauttia harjoituksen aikana, sekä teeman mukaisen pienen hedelmätarjoilun harjoituksen jälkeen.Tämä pitkä ja hyvää tekevä aamuharjoitus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostun