Kurssit ja tapahtumat

La 24.8 Avoimet ovet klo 10.00-16.15

Tervetuloa tutustumaan Volaren tiloihin, ohjaajiin ja syksyn tuntitarjontaan. Tunnit ovat uusille asiakkaille ja maksuttomia. Ja jos oletkin jo asiakkaamme, olet tervetullut kokeilemaan lajeja joihin et ole vielä ehtinyt tutustua. Päivän aikana on mahdollisuus ostaa 5xkortti 50€ tarjoushintaan, voimassa 3kk (norm.65€) (Tämä tarjous vain uusille asiakkaille). Lisätietoja tunneista varaimella ja "uutiset" kohdastamme. Lämpimästi tervetuloa!

Aikuinen + Lapsi (n.8-12v.) Ilmajooga, La 7.9 Klo 12.45- 13.45, Hinta 20€/pari

Lapsen ja aikuisen hauska yhteinen liikuntahetki ilmajoogan parissa. Harjoitus on leikkimielinen, jossa tehdään hauskoja ja helppoja temppuja air joogassa käyettävän liinan avulla. Mukaan mahtuu 7paria. Ohjaana Kirsi

Metsäjooga Su 8.9 Klo 10.00-12.00

Tervetuloa mukaan nauttimaan lempeästä joogasta hengittäen ja ammentaen luonnon antamaa energiaa, rauhaa ja inspiraatiota.
Harjoitus sisältää lempeitä, kaikille sopivia jooga asanoita ja liikesarjoja, meditaatiota ja hengitysharjoituksia sekä rentoutumisen. Harjoitus päätetään teehetkeen.
Paikkana: Usmin Piilolampi, johon kuljemme kimppakyydeillä. Lähtö klo 9.45.
Hinta 15€/hlö. Sisältää noin 90min ohjatun harjoituksen ja teen.
Sateen sattuessa tapahtuma perutaan.

Ohjaajana Jonna


Tutustu Joogaan- kurssi, Perjantaisin Klo 18.15-19.45, yhteensä 3kertaa 13.9/ 20.9/ 27.9, Hinta 45€

Onko sinun tehnyt mieli joskus osallistua jollekin joogatunnille, mutta kynnys tutustua uuteen lajiin on ollut esteenä. Tai sinulla on muutamia joogatunteja takana, mutta on ollut vaikeuksia esimerkiksi yhdistää hengitystä aurinkotervehdykseen liikkeisiin. Tämä kurssi on lyhyt ja helppo tapa tutustua joogan perusasioihin, teemme harjoitukset mahdollisimman helposti ymmärrettäviksi ja omaksuttaviksi, emmekä käsittele liikaa asioita kerralla.

Tutustut joogan hengitykseen, (mm. -uyai ja nadi shodhana vuorosierain hengitykseen), helppoon meditaatioharjoitukseen, Aurinkotervehdykseen (A-versio) ja yhdistämään siihen sujuvasti hengityksen mukaan, sekä tutustut muutamiin joogan helppoihin perus asanoihin eli asentoihin ja niiden turvalliseen linjaukseen. Saat kokemusta myös Yin joogasta- lempeämmästä joogan muodosta ja sen vaikutuksista. Tämän pienen kurssin jälkeen sinun on jo paljon helpompi osallistua esimerkiksi Volaren tarjoamille jooga tunneille tai voit lähteä käyttämään opittua myös vaikkapa omalla joogamatollasi kotioloissa. Jo pelkästään hengitykseen ja meditaatioon tutustuminen tarkemmin voi auttaa sinua saamaan hyvinvointia ja rentouden tunnetta niin kehoon kuin mieleenkin. Tämä kurssi voi olla myös innokkeena ja ponnahduslautanasi lähteä tutustumaan laajalti joogan antamiin mahdollisuuksin sinun hyvinvoinnillesi.

Kurssille otetaan max 10 hlö, jotta ohjaaja voi avustaa ja antaa yksilöllisempääkin ohjausta. Kurssi maksun voi suorittaa ensimmäisen käynnin yhteydessä. Peruutusehdot 3vrk ennen kurssin alkua. (omia poissaoloja ei korvata).

Ohjaajana Jonna, Joogaopettaja (RYT 200), Yin jooga- ohjaaja


Synttäri humua Ke 13.9- su 15.9

Volarella 4.v synttärit ja pitäähän sitä tietysti juhlia! Perjantain ja Sunnuntain välisenä aikana perusviikkotunnit 5€ ja lisäksi pientä tarjoilua ja extra hemmottelutunteja;

Keskiviikkona Lounasjooga, Torstaina Seniorijoogan tutustumistunti, Lauantaina Rauhallinen virtaava jooga, TRE harjoitus, Äänimaljarentoutus, Grounding Yin sekä Sunnuntaina Yin Detox & Relax. Varaimen yhteydessä näet kuvaukset ja hinnat (i) sekä aikataulun. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Nuorten Air Akrobatia kurssi Keskiviikkoisin klo 16.45, yhteensä 4x 18.9/25.9/2.10/9.10, Hinta 40€

Tämä kurssi on suunnattu nuorille, jotka haluavat tutustua ilmassa tehtäviin akrobaattisiin liikkeisiin hammock-liinalla (katosta roikkuvalla air joogassa käytettävällä liinalla).

Kurssille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta lajista. Mukaansatempaava kurssi, joka soveltuu kaikille nuorille. Ohjaajana kurssilla Kirsi, jolla on taustanaan oma sirkusharrastus ilma-akrobatiassa.

Ilmoittautuminen kattaa koko kurssin (omia poissaoloja ei korvat) ja kurssimaksun voi suorittaa ensimmäisen harjoituksen yhteydessä. Peruutusehdot 2vrk ennen kurssin alkua.

Seniorijooga kurssi Torstaisin Klo 11-12, yhteensä 4kertaa 19.9/ 26.9/ 3.10/ 10.10, Hinta 32€

Harjoitus jatkuu myös kurssin jälkeen mikäli osallistujia on jatkamassa.

Huom! Tutustumistunti Torstaina 12.9 Klo 11-12, Hinta 5€, sisältää teetarjoilun

Sinun ei tarvitse olla nuori ja notkea harjoittaaksesi joogaa!

Seniori Jooga on lempeä harjoitus keholle ja mielelle. Joogassa on jokaiselle jotakin – eikä kukaan ei ole liian vanha kokeilemaan joogaa.
Vanhetessamme on aina vain tärkeämpää ylläpitää liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa loukkaantumisien välttämiseksi. Joogassa kehitetään jokaista näistä kolmesta osa-alueesta.
Lempeän fyysisen harjoittelun lisäksi haemme harmoniaa ja henkistä tasapainoa, pyrimme löytämään ja tuntemaan oman kehomme. Tervetuloa siis kehittämään tasapainoa, lihaksia, niveliä, liikkuvuutta ja verenkiertoa. Parannetaan samalla unenlaatua sekä etsitään rauhaa kehoon ja mieleen. Pyrimme löytämään aina mielyttävät asennot ja kaikissa liikkeissä ohjaaja antaa myös eri vaihtoehtoja. Tunnilla ollaan seisten ja matolla. Jokainen liikkuu omalla tasolla omaan tahtiin.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan, juuri sellaisena kuin olet. Ilmoittautuminen Varaimen kautta tai sähköpostilla info@studiovolare.fi tai soittamalla Jonnalle 044 568 0599.

Ohjaajana toimii Liikunnanohjaaja, joogaohjaaja Hanna Vilhunen

TRE aloituskurssi La 21.9 Klo 13.30-16.30, Hinta 85€

TRE (Trauma Releasing Exercise) on kehon luonnolliseen liikkeeseen, värinään ja tärinään, perustuva itsehoitomenetelmä. TRE sopii mm. fyysisestä rasituksesta palautumiseen, stressin purkamiseen ja hallintaan sekä traumojen purkuun.

TRE rentouttaa, rauhoittaa sekä edesauttaa keho-mieli hyvinvointia.

opit lämmittelyliikkeet, jotka tekemällä saat aloitettua kehon luonnollisen tärinän ja värinän. TRE-liikkeen avulla lihaksiston ja hermoston ylijännitystilat alkavat purkautua, keho vapautuu, rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Aloituskurssilla saat tietoa TRE:stä ja henkilökohtaista opastusta sinulle sopivan harjoituksen löytämiseen. Aloituskurssin jälkeen voit jatkaa harjoitusta omatoimisesti ja osallistua halutessasi TRE-harjoitusryhmiin.
Aloituskurssin aikana opit:
1. TRE-aloitusliikkeet sovitettuna omalle kehollesi.
2. Käynnistämään omalle kehollesi sopivan TRE-liikkeen.
3. TRE:n itsenäisen harjoittelun.

Varustus: joustavat kevyeen liikkumiseen sopivat vaatteet. Tilassa on joogamattoja ja vilttejä.

Hinta: 85 euroa (sis alv 24%)

Ilmoittautumiset: https://www.varaaheti.fi/hyvinvointistudiovolare/f... tai paivi.klinga@saruko.fi

Kurssin ohjaa Päivi Klinga: sertifioitu TRE-ohjaaja, joogaopettaja (RYT500), työyhteisövalmentaja, NLP-kouluttaja, mindfulness ohjaaja, mentori

TRE-aloituskurssi sopii kaikille perusterveille henkilöille.

TRE:tä ei suositella seuraavissa terveydellisissä tilanteissa: Vakava sydänsairaus, syöpä, epilepsia, heti leikkauksen jälkeen, vakava mielenterveyden sairaus. TRE:tä ei suositella aloitettavan raskauden aikana.

Air Joogan alkeet Workshop Su 29.9 Klo 10-12, Hinta 25€

Tällä workshopilla pääset tutustumaan ilmajoogan saloihin. Opit kädestä pitäen turvallisesti ohjattuna perusriipunnat, liinan käytön niin venytyksissä, voimaliikkeissä kuin liikkuvuuden lisäämisessäkin. Kahden tunnin johdatuksella saat jo hieman enemmän tuntumaa liinaan ja tästä on hyvä aloittaa uusi ihastuttava harrastus ja siirtyä mukaan viikkotunneille.

Katosta roikkuva, vyötärön korkeudella oleva silkkiliina jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tämän vuoksi pääsemme tekemään haastaviakin asentoja turvallisesti (mm. käsilläseisonta).
Ilmajooga huoltaa ja vahvistaa kehoa ainutlaatuisella tavalla ja on erinomainen apuväline mm. lieviin selkävaivoihin. Lisäksi ilmajoogalla voi parantaa ryhtiä, tasapainoa ja kehontuntemusta, sekä lisätä ylävartalon puristusvoimaa. Pää alaspäin tehtävät riipunnat ovat monien mielestä ilmajoogan suola. Ilmajooga on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta ja siksi on myös todella hauskaa ja antaa näin perinteiselle harjoittelulle uutta pilkettä.


GroundingYin®- Joogahoito


GroundingYin® yksilöllinen joogahoito.

Tämä tasapainoittava uusi kokonaisuus rauhoittaa kehoa, mieltä ja hermostoa.
GroundingYin® -joogahoito on Suomessa kehitetty hoitokokonaisuus, jossa yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien eli energiakanavien sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen.


Olet lämpimästi tervetullut!
Seuraavat vapaat ajat (1-3 henkilölle):
Pe 23.8, 15.11 ja 22.11 Klo 19.45 Ajanvaraus ja lisätietoja:
joogarentoutus@elisanet.fi / Tuija
044 501 5367
Hinnat/ Henkilö
1hlö 60min/ 75min 60e/70e
2hlö 75min/ 90min 55e / 65e
3hlö 75min/90min 35e / 45e


Tulossa myös....

Lokakuussa:

Äiti-vauva Jooga 6.10 alkaen klo 13.45-14.45

Äitiys Jooga odottaville äideille 6.10 alkaen klo 12.30-13.30

Loka-Marraskuussa:

Hellitä hetkeksi kurssi- rentoutumiseen

Näistä pian lisää...