SYKSYN TEEMATUNNIT

15.08.2018

Syksy tuo Volareen toinen toistaan virkistävämpiä ja rentouttavampia tuntikokonaisuuksia.
Tule- Virkisty- ja Rentoudu!

Alla olevat teematunnit Keskiviikkoisin Klo 18.15 ja Perjantaisin Klo 18.00. Voit osallistua vapaasti teematunnille, kun sinulle sopii. Kaikkiin harjoituksiin voi osallistua ilman aiempaa kokemusta lajeista. Mukaan voimassaolevalla kortilla tai kertamaksulla.

KESKIVIIKON TEEMATUNNIT klo 18.15

Kehonhuolto 75min/ Jonna (8.8-12.9)

Avaamme kehon jumeja ja kireyksiä lihaskalvojen avaukseen
tarkoitetuilla rullilla ja palloilla. lisäämme kehon liikkuvuutta myös venytyksin. Tuloksena liikkuvampi keho, kiputilojen väheneminen ja nesteiden parempi kulku kehossa.

Balanssi 60min/Susanna (19.9- 17.10)

Balanssi tunti sisältää helpon dynaamisen jooga-osion, jossa edetään kehoa lämmittävästä aurinkotervehdyksestä lyhyeen fyysisempään asana sarjaan, joka vaihtuu vuodenaikojen mukaan.

Harjoitus sisältää myös osion, jossa keskitytään vahvistamaan syviä lihaksia mm. erilaisten vartalonhallintaa kehittävien liikkeiden avulla.
Harjoitus päätetään huoltavaan venyttelyyn ja loppurentoutumiseen.

Afrotanssi 60min/ Pauliina (24.10-28.11)

Afrikkalainen tanssi on iloista, rentoa, mieltä ja kuntoa kohottavaa tanssia paljain jaloin rytmikkään ja mukaansatempaavan rumpumusiikin tahdissa. Hartiat, rintakehä, lantio ja koko keho saadaan liikkeelle! Sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille.

Pauliina Diallo on tanssitaiteilija Hyvinkäältä. Hän on opettanut pitkään mm. nyky- ja jazztanssia sekä erityisesti rakastamaansa lajia: afrikkalaista tanssia.

PERJANTAIN TEEMATUNNIT klo 18.00

Air Pilates 60min/ Carita (31.8, 7.9, 26.10, 2.11)

Air Pilates -tunnilla pääset nauttimaan pilateksen avaavista ja
vahvistavista liikkeistä katosta roikkuvaa silkkiliinaa hyödyntäen.
Tunti kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa ja tuo samalla rentoutta ja joustavuutta koko kehoon.

Yoga Goes Latin 60min/ Saila (14.9, 21.9, 9.11, 16.11)

Joogan ja tanssin fuusiotunti, jossa lattarimusiikki johdattelee
käyttämään kehoa pehmeästi ja rytmeistä nautiskellen.

Aroma Yoga 75min/ Jonna (28.9, 5.10, 12.10)

Tässä harjoituksessa nautimme diffuuserin kautta huoneilmaan tulevasta tuoksusta teeman mukaisesti (syksyn teemoina "nuku hyvin" ja "huolet pois".
Käytettävät öljyt on 100% puhdasta eteeristä öljyä.
Harjoituksen teemme "Yin Flow"- tyyliin; liikkeen kautta pehmeitä kiertoja ja avauksia lantioille ja rangalle jatkaen tuettuihin, rentouttaviin yin- asanoihin. Harjoitus on kevyt ja pehmeä ja sopii erityisen hyvin palautumiseen fyysisestä/ ja henkisestä rasituksesta. Harjoitus päätetään loppurentoutumiseen.

Grounding Yin + äänimaljat 90min/ Tuija (23.11, 30.11)

GroundingYin®- Joogahoito on uudenlainen tuntikokonaisuus, jossa Yin joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy Meridiaanien eli energiakanavien, sekä niissä sijaitsevien akupisteiden, käsittelyä kevyesti hieroen ja
painellen.
Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee mm. asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.
GroundingYin®- Joogahoidossa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Harjoitus päätetään rentouttavaan sointukylpyyn.

15.11.2018Maksuton Happy Power Flow- Jooga Su 25.11
15.08.2018SYKSYN TEEMATUNNIT